Alba: Un om al străzii a salvat de la îngheț o cățelușă cu 7 pui

Gest impresionant la Alba Iuia, unde o cățelușă cu 7 pui a fost salvată de la îngheț de un om al străzii.

Cazul a fost descoperit de voluntarii care se ocupă de salvarea câinilor abandonați.

Impresionați de gestul bărbatului, ei s-au mobilizat și colectează haine groase, încălțăminte de iarnă și alimente pentru a-l ajuta pe bărbat să treacă mai ușor peste iarnă – transmite corespondentul Europa FM, Ioana Sfârlea.

Grupul de voluntari a fost anunțat că în apropierea autogării a fost văzută o cățelușă aflată într-o stare critică din cauza frigului de la acea oră, și pare a avea pui.

Două tinere au plecat să o caute, iar odată ce au ajuns acolo, au avut plăcuta surpriză să vadă că animalul nu era chiar lipsit de ajutor.

Au găsit cățelușa și 7 pui într-un adăpost improvizat de un om al străzii care, în ciuda faptului că este lipsit de cele necesare traiului zilnic și o duce foarte greu, mai ales în această perioadă, a găsit resurse să îngrijească cei 8 căței, să îi ferească de ger și să le asigure mâncare.

Bărbatul a amenajat un cort, unde a dus saltele, haine vechi și pături care să-i apere pe micuți și pe mama lor de frig.

El nu a dorit nicio recompensă pentru gestul lui, în schimb le-a cerut să se asigure că atât cățelușa, cât și puii vor ajunge într-un loc în care să fie bine îngrijiți.

Pentru a-l răsplăti, totuși, într-un fel, voluntarii au început să străngă haine călduroase, încălțăminte și alimente pe care să i le ducă.

Povestea cățelușei și a puilor a avut un final fericit. Ei au ajuns la o iubitoare de animale din Cluj care o să-i îngrijească până la momentul adopției.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS