Aglomerație pe drumurile naționale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Argeș, traficul rutier se desfășoară îngreunat, în coloană, la ieșirea de pe autostrada A1 în DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea (coloană de autovehicule, în mișcare, de aproximativ 3 kilometri).

De asemenea, aglomerație s-a format și pe DN65B, arteră care face legătura între autostradă și DN65 Pitești – Slatina, pe sensul către Slatina.

Precizăm că dispeceratul IPJ Argeș a comunicat faptul că valorile de trafic sunt mari pe toate drumurile naționale din județ.

Traficul este intens, vineri după-amiază, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare, dar şi pe alternativa DN1A Ploieşti – Braşov, tot pe sensul de urcare.

De-asemenea, vineri după-amiază este aglomeraţie pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov, în zona localităţii prahovene Comarnic, unde viteza de deplasare este de aproximativ 30 – 40 kilometri pe oră, dar şi pe sensul de urcare al DN1A Ploieşti – Braşov, în special pe tronsonul kilometric 89 – 111.

La fel – este aglomerat şi pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti.

De aceea, pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanța față de vehiculele dinainte, să respecte regulile de circulație și să adapteze în permanență viteza la condițiile de drum.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS