Confidenţialitate

Aglomerație la centrele de vaccinare din Constanța: “În două ore, am vaccinat mai mult de 200 de persoane” | AUDIO

A fost aglomerație marți, 28 septembrie, la centrele de vaccinare din Constanța.

Persoanele care au vrut să își facă a treia doză de vaccin nu au mai așteptat să se programeze, au venit direct la centru.

Cozile au fost îngroșate și de cei care vin la prima doză, după ce Constanța a intrat în scenariul roșu.

„În două ore am vaccinat mai mult de 200 de persoane. Deci lumea e dornică, da. Când v-ați vaccinat prima dată? Pe 13 februarie și a două, pe 13 martie”.

La Pavilionul Expozițional din Constanța, cel mai mare centru de vaccinare de pe litoral a fost aglomerat, sute de persoane au așteptat la rând pentru a treia doză de vaccin.

„Cu a treia doză, de la Pfizer, și mă vaccinez pentru că, unu, cred în acest vaccin. Cred că trebuie să ne protejăm. Vreau să îmi protejeze în primul rând părinții, colegii de muncă”, a spus Daniel.

Până la repartizarea la cabinele de vaccinare, oamenii stau de vorbă. Sunt destui care admit că se vaccinează din cauza măsurilor restrictive impuse ce scenariul roșu. Alții lucrează afară și au fost obligați de angajatori.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În Italia, după dată de 15 nu se mai intră în nici un șantier naval. Unde lucrez eu. Și ați venit aici să faceți vacinul? Să fac vaccinul. Și în Belgia”.

Toate cabinele de vaccinare sunt pline. Oamenii asteaptă, apoi, 15 minute, pentru monitorizare. O doamnă mai în vârstă spune că nu vrea să își bată capul cu negaționiștii:

„Eu am crezut întotdeauna în știința medicală. Suntem în mileniul trei și să ignorăm aspectul acesta mi se pare deplorabil”.

Până în acest moment,în județul Constanța s-au vaccinat anti-COVID peste 230.000 de persoane