Află rapid cât valorează proprietatea ta (P)

Imobiliare.ro a lansat de curând imoExpert, o platformă de expertiză imobiliară cu acces gratuit pentru utilizatori care urmărește să vină, într-un mod cât mai practic, în sprijinul celor aflați în situația de a derula o tranzacție imobiliară, cumpărători, vânzători sau chiriași.

imoExpert include un modul de comunicare directă între utilizator și un expert dar și un ansamblu de resurse utile în procesul de achiziție, vânzare sau închiriere a unei locuințe, precum un instrument de verificare a prețului (prețExpert), o secțiune de întrebări și răspunsuri, respectiv un ghid complet pentru fiecare tipologie de utilizator.

prețExpert

Noua aplicație, prețExpert, permite gratuit verificarea prețului unei proprietăți, astfel oricine poate afla simplu și rapid prețul locuinței pe care intenționează să o vândă sau să o cumpere. În urma fiecărei evaluări este generat un raport personalizat în funcţie de caracteristicile proprietăţii analizate (nr. camere, etaj, suprafaţă utilă etc.) dar şi cartierul în care se află aceasta.

Ce conține raportul prețExpert

Alături de prețul estimat de vânzare, perioada estimată de vânzare, aceasta mai oferă și informații legate de marja de negociere dar și o estimare în ceea ce privește valoarea de închiriere, în baza unei metodologii statistice.

Află rapid cât valorează proprietatea ta! Încearcă și tu aplicația prețExpert pe Imobiliare.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS