Confidenţialitate

Află dacă mesajul tău a intrat în finala de vineri pentru câștigarea unui fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 29 mai, prin tragere la sorți. Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel.

Luni dimineață, Vlad, George și Luca au primit o mulțime de mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 29 mai.

  1. “O, micuță domnișoară/ Înainte erai sfoară/ Acum, te-ai făcut masivă/ Și mai ești și persuasivă/ În a încărca fotoliul/ Cum încarcă excavatorul/ Vrei să-mi rupi fața divină/ Cu o tonă de slănină?”, a spus o ascultătoare.
  2. “La muncă, nu la întins burta”, este mesajul unuia dintre ascultătorii noștri.
  3. “Marian, când mă iei și pe mine la o partidă de pescuit, unde să te relaxezi, poate, după un drill cu un crap de 13,3 kilograme, unde adrenalina ți-a crescut la 1000%?”, își imaginează un ascultător că ar spune fotoliul său.

Câștigătorul de astăzi este al treilea mesaj, cel care va merge în finala de vineri, 29 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.