”Adoptă o mamă”, campania prin care Mirela Retegan are grijă de mamele care au nevoie de ajutor

Campania ”Adoptă o mamă” continuă și în acest an.

”Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.

Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți.

Toate pachetele trebuie trimise la mine, la birou. La începutul lunii martie, voi organiza o petrecere pentru aceste femei, a căror viață nu a fost deloc roz.

Foarte important!!!! Trimiteți pachetele voastre prin curier (nu prin Poșta Română, vreau să fiu sigură că ajung la timp la noi) până cel târziu 28 februarie 2019, la adresa S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, str. Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, București. Persoana de contact Andrea Bartha, telefon 0728143168”, precizează Mirela Retegan.

Mirela Retegan susține părinții și în cadrul unui nou program la Europa FM, în fiecare duminică, de la ora 12:00. Antrenorul Părinților îi ajută pe aceștia pentru a găsi mai ușor soluțiile potrivite la problemele care apar în familie.

Pe parcursul unei ore, la Europa FM, Mirela Retegan va fi însoțită de specialiști din diverse domenii, dar și de părinți care au găsit soluții creative și eficiente pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. Nu va lipsi nici psihologul emisiunii Gáspár György, psihoterapeut relaţional, având specializare în hipnoza clinică și psihoterapia de familie.

În emisiunea Antrenorul Părinților, în fiecare duminică, de la ora 10:00, Mirela Retegan va porni și în căutarea unor exemple de creștere și dezvoltare a copiilor din alte țări, stând de vorbă cu părinții români care au ales să-și desfășoare viața în afara granițelor. Mărturiile lor ne vor ajuta să înțelegem, prin ochi de părinți, cum este viața și mai ales cum este tratată etapa dezvoltării copiilor în alte culturi și în țări.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS