Confidenţialitate

Adi Hădean, la Europa FM Live pe Plajă: M-am aflat în situația primului ardelean care a văzut o girafă ”Bă, așa ceva nu există!” – VIDEO

Chef Adrian Hădean, prezentatorul emisiunii Medium Rare de la Europa FM, s-a declarat impresionat de cei peste 200.000 de oameni care au fost prezenți în cele trei zile la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Adi Hădean a făcut și o glumă, după ce s-a urcat pe scenă și a văzut o mare de oameni.

”M-am aflat în situația primului ardelean care a văzut o girafă. ”Bă, așa ceva nu există!” E minunat. Mi se pare fantastic că un post de radio reușește să aducă la un loc atât de mulți oameni.”

Adi Hădean a amintit că se pregătește pentru un nou sezon de Medium Rare la Europa FM, care va începe în luna septembrie.

În plus, le promite noi suprize și colegilor din matinalul Deșteptarea: George Zafiu, Vlad Petreanu și Luca Pastia.  După ce în primul sezon i-a dus ”la o shaorma”, Adi Hădean spune că a descoperit noi locuri în București pe care ”le va testa” cu matinalii Europa FM.

”Le-a plăcut (shaorma n.r.) și, între timp, am mai descoperit niște locuri interesante în București pe care nu prea le frecventează românii. Le frecventează alte etnii care trăiesc în capitala țării și am senzația că stăm mult mai bine la mâncare etnică străină decât la mâncarea etnică românească. Și aș vrea să organizez un fel de caravană cu colegii din radio să-i duc și acolo și acolo pentru că am văzut că le place.”

Adi Hădean le-a transmis și un mesaj ascultătorilor Europa FM. ”Să fiți sănătoși și să fiți iubiți. E foarte important să simți asta.”