Adele, Kendrick Lamar și The Weeknd vor cânta pe scena galei Grammy 2016 – VIDEO

Adele, Kendrick Lamar, The Weeknd şi Little Big Town sunt primii artişti care au confirmat că vor cânta în cadrul premiilor Grammy 2016, ce vor avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles, anunţă EFE.

Artista britanică Adele se întoarce pe scena galei Grammy, după o pauză de patru ani, şi va interpreta o piesă de pe cel mai recent album, “25”.

Canadianul The Weeknd este unul dintre favoriţii galei, fiind nominalizat la şapte dintre categoriile premiilor Grammy, printre care “cea mai bună înregistrare”, cu piesa “Can’t Feel My Face”și “cel mai bun album“, cu “Beauty Behind the Madness”.

Rapper-ul Kendrick Lamar va urca, de asemenea, pe scenă. Artistul este nominalizat la 11 categorii ale premiilor Grammy, inclusiv pentru “cel mai bun album“, cu “To Pimp A Butterfly” şi “cel mai bun cântec”, cu “Alright”.

Muzica country va fi reprezentată de grupul Little Big Town, al cărui single “Girl Crush” concurează pentru “cel mai bun cântec”. Grupul Little Big Town este nominalizat, de asemenea, şi la alte subcategorii cum ar fi “cel mai bun cântec country”, cu piesa “Girl Crush” şi “cel mai bun album country”, cu “Pain Killer”.