Confidenţialitate

Adam Levine, tatăl unei fetiţe ce va fi botezată Dusty Rose

Adam Levine, solistul formaţiei Maroon 5, şi modelul Behati Prinsloo au devenit miercuri părinţii unei fete care va fi botezată Dusty Rose, potrivit contactmusic.net.

Apropiaţi ai solistului au dezvăluit că Behati Prinsloo, în vârstă de 27 de ani, a născut, miercuri, primul copil al cuplului.

Sarcina fotomodelului a fost anunţată public în martie şi cei doi i-au ţinut pe fani la curent cu evoluţia acesteia prin reţelele de socializare.

Până la venirea pe lume a fiicei sale, cântăreţul Adam Levine a susţinut o serie de concerte cu trupa Maroon 5, iar cel mai recent a avut loc luni noapte, la Hartford, Connecticut, în aşa fel încât să fie aproape de soţia sa când intră în travaliu.

Artistul a amânat deja şapte show-uri programate la finalul lunii septembrie. Aceste spectacole vor fi reprogramate în lunile februarie şi martie 2017.

?

A photo posted by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Adam Levine şi Behati Prinsloo, unul dintre modelele casei Victoria’s Secret, au o relaţie din vara anului 2012. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2014, în Mexic.

Formaţia americană pop-rock Maroon 5 a concertat pentru prima dată în România, pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.