Actriţa Selma Blair, spitalizată după ce a avut un acces de furie la bordul unui avion

Actriţa Selma Blair a fost spitalizată, luni, în urma unui incident cauzat de un acces de furie pe care artista americană l-a suferit la bordul unui avion, potrivit contactmusic.com.

Mai mulţi pasageri de la bordul acelui avion au dezvăluit pentru site-ul TMZ.com că actriţa a fost dată jos dintr-un avion al companiei aeriene Delta, ce efectua o cursă între Cancun şi Los Angeles, după ce a suferit un acces de furie în timpul zborului, adresându-se unei persoane care nu se afla la bordul aeronavei.

Potrivit tabloidelor americane, Selma Blair, care călătorea la clasa I, ar fi suferit o reacţie adversă la medicamente.

După ce avionul a aterizat la Los Angeles, mai mulţi medici au urcat la bordul aeronavei şi au ajutat-o pe actriţă să îşi regăsească calmul şi să coboare din avion. Actriţa a fost transportată imediat după aceea la un spital din apropiere.

Incidentul a avut loc la doar câteva zile după ce vedeta americană a vorbit pentru prima dată, în revista People, despre provocările şi presiunile generate de statutul ei de părinte unic. Selma Blair are un fiu, Arthur Saint, cu fostul ei iubit, designerul de modă Jason Bleick.

Actriţa americană a petrecut o vacanţă de câteva zile în Cancun alături de fiul ei, în vârstă de 4 ani, şi de tatăl copilului ei.

We’re leaving on a jet plane. Dad is already asleep. Not for long. Bwahahahha . #fathersdayweekend

A photo posted by Selma Blair (@therealselmablair) on

Selma Blair, născută pe 23 iunie 1972, este o actriţă americană de teatru, film şi televiziune. S-a remarcat în lungmetrajul ”Cruel Intentions” (1999) şi, de atunci, a jucat în numeroase producţii cinematografice, precum ”Blonda de la drept” (2001), franciza ”Hellboy”, “The Fog” (2005), ”The Poker House” (2008) şi ”Columbus Circle” (2012), dar şi în câteva seriale TV de mare succes, precum ”Anger Management”.

Actriţa americană a început o relaţie în 2010 cu designerul de modă Jason Bleick, de care s-a despărţit însă în septembrie 2012. Fiul lor, Arthur Saint Bleick, s-a născut pe 25 iulie 2011.

Foto: Everett Collection/Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS