Actorul Răzvan Bănică: ”Când ai publicul în picioare, e o maximă bucurie. E o descătușare”- AUDIO

După trei ore de “Karamazov”, publicul se ridică în picioare și începe să aplaude. Se întâmplă acest lucru deja de peste 50 de reprezentații. Semn că Bogdana Darie – regizorul spectacolului – a avut mână bună când a ales 23 de tineri actori să joace un text de Dostoievski. Când lumea se ridică în picioare este momentul “descătușării”, spune actorul & cântărețul Răzvan Bănică, invitat, astăzi – joi , 2 aprilie – în rubrica “Sus cortina!”, la Europa FM, după ora 17.15.

Născut la 29 aprilie 1992, Răzvan Bănică face parte din promoția 2011-2014 a Universității de Artă Teatrală și Cinematografie (UNATC). A urmat clasa profesorului Florin Zamfirescu. În prezent Răzvan Bănică este masterand la UNATC, “Arta actorului” la clasa profesorului Gelu Colceag – AUDIO 1.

Răzvan Bănică face parte din distribuția spectacolului “Frații Karamazov”, în regia Bogdanei Darie, care se joacă în această seară (joi) la “Teatrul Elisabeta” – AUDIO 2.

După trei ore de “Karamazov”, publicul se ridică în picioare și începe să aplaude. Se întâmplă acest lucru deja de peste 50 de reprezentații. Semn că Bogdana Darie – regizorul spectacolului – a avut mână bună când a ales 23 de tineri actori să joace un text de Dostoievski. Ce își spun actorii când văd publicul încântat de prestația acestor tineri artiști? – AUDIO 3.

Pe Răzvan Bănică îl putem vedea și în musicall-ul “SCOOBY DOO” (reprezentațiile din acest sezon au avut loc în luna martie la Sala Palatului din București). Spectacolul va porni într-un turneu internațional. Prima oprire: Qatar, la Doha, unde “Scooby Doo” va avea 9 reprezentații în intervalul 8-17 aprilie – AUDIO 4.

Răzvan Bănică a avut mai multe roluri în televiziune, în serialele “Îngerașii”, “State de România”, “Iubire și Onoare”și în spectacole de Teatru TV (“Goana după fluturi”). “Frații Karamazov” este spectacolul de licență al clasei prof. Florin Zamfirescu, promoția 2014. De asemenea, Răzvan Bănică a putut fi văzut în piesa “Servieta de doc”.

Când lumea se ridică în picioare este momentul “descătușării”, spune actorul & cântărețul Răzvan Bănică, invitat, astăzi – joi , 2 aprilie – în rubrica “Sus cortina!”, la Europa FM, după ora 17.15.