Confidenţialitate

Kevin Spacey, suspendat din serialul „House of Cards”

Actorul Kevin Spacey a fost suspendat din serialul „House of Cards”, anunță compania producătoare a show-ului, Media Rights Capital.

Decizia a fost luată în urma acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune sexuală lansate împotriva actorului, relatează CNN.

Kevin Spacey a interpretat rolul principal în acest serial şi a fost producătorul executiv al serialului.

Compania Netflix a transmis că nu va continua să difuzeze show-ul, dacă Spacey va rămâne implicat în proiect.

De asemenea, Netflix a decis să nu continue cu lansarea filmului „Gore”, produs de Spacey, care se afla în postproducție şi în care actorul urma să interpreteze rolul principal.

Mai mulți actori, printre care Anthony Rapp și Roberto Cavazos, dar și regizorul american, Tony Montana l-au acuzat pe Spacey de hărțuire sexuală.

Netflix a anunțat recent că este „foarte alarmată” în urma acuzaţiilor aduse lui Spacey şi că sezonul al şaselea al serialului „House of Cards”, în care el joacă rolul principal, va fi şi ultimul.

International TV Academy a anunţat apoi că îi retrage actorului Kevin Spacey premiul International Emmy Founders, pe care urma să îl primească la gala din 22 noiembrie.

Reprezentanţii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis că au fost „consternaţi” de acuzaţii.

Scotland Yard a început o investigaţie în legătură cu acuzaţiile de hărţuire sexuală din acea perioadă, aduse lui Kevin Spacey, de un tânăr britanic aspirant la actorie.