Confidenţialitate

Actorii de televiziune cu cel mai mare salariu încasat pentru fiecare episod – VIDEO

Fosta judecătoare Judy Sheindlin, trei staruri ale serialului ”The Big Bang Theory” – Jim Parsons, Kaley Cuoco şi Johnny Galecki – şi protagonistele serialului ”Gilmore Girls” – Lauren Graham şi Alexis Bledel – se numără printre personalităţile care încasează cele mai mari sume pe episod în producţii de televiziune, potrivit unor estimări făcute de revista Variety, scrie News.ro.

Variety a realizat un studiu cu actori, directori executivi, avocaţi, agenţi, manageri şi alţi reprezentanţi ai industriei de televiziune, cu scopul de a oferi o imagine a încasărilor pe care le obţin talentele din acest domeniu de activitate la toate nivelurile sale – primetime, seara, în timpul zilei şi buletine de ştiri.

În domeniul serialelor de comedie, cei mai bine plătiţi actori pe episod, cu 1.000.000 de dolari, sunt Jim Parsons, Kaley Cuoco şi Johnny Galecki, care apar în serialul ”The Big Bang Theory”, difuzat de postul CBS. Clasamentul este completat de Dwayne Johnson (”Ballers”, HBO), cu 400.000 de dolari, Drew Barrymore (”Santa Clarita Diety”, Netflix), Emma Stone şi Jonah Hill (”Maniac”, Netflix), cu câte 350.000 de dolari, şi de Nancy Cartwright, Dan Castelaneta, Julie Kavner şi Yeardley Smith, care încasează 315.000 de dolari pe fiecare episod din serialul ”The Simspons”, produs de Fox.

https://www.youtube.com/watch?v=1tA_v07Cm-U

În categoria serialelor dramatice, topul 10 al încasărilor pe episod este alcătuit din Lauren Graham şi Alexis Bledel (”Gilmore Girls”, Netflix), cu 750.000 de dolari, Mark Harmon (”NCIS”, CBS), cu 525.000 de dolari, Kevin Spacey (”House of Cards”, Netflix), cu 500.000 de dolari, la fel ca actorii din serialul HBO ”Game of Thrones” – Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke şi Nikolaj Coster-Waldau. Topul este completat de Claire Danes, care primeşte 450.000 de dolari pe fiecare episod din serialul ”Homeland”, produs de Showtime, la fel ca Mariska Hargitay (”Law & Order: SVU”, NBC).

https://www.youtube.com/watch?v=Hjqrr7nss3s

În domeniile ”reality/ host/ news”, cele mai mari încasări le revin lui Judy Sheindlin (”Judge Judy”) – 47 de milioane de dolari, Matt Lauer (”Today”, NBC), între 22 milioane şi 25 de milioane de dolari, Ellen DeGeneres (”Ellen”), cu 20 de milioane de dolari, Bill O`Reilly (”The O`Reilly Factor”, FNC), între 18 milioane şi 20 de milioane de dolari, Kelly Ripa (”Live With Kelly”), între 16 milioane şi 20 de milioane de dolari, Miley Cyrus şi Adam Levine (”The Voice”, NBC), între 13 milioane şi 15 milioane de dolari, Jimmy Fallon (”The Tonight Show”, NBC), între 13 milioane şi 15 milioane de dolari, la fel ca Jimmy Kimmel (”Jimmy Kimmel Live”, ABC). Clasamentul este completat de Pat Sajak (”Wheel of Fortune”), cu 12 milioane de dolari, aceeaşi sumă pe care o încasează şi Conan O`Brien (”Conan”, TBS).

Foto: The Big Bang Theory/Facebook