Accidente în lanț pe Autostrada A2 din cauza poleiului

17 mașini au fost implicate în accidentele produse în jurul orei 8, în această dimineață, pe A2. Reprezentanții ISU au precizat că au fost implicate 17 mașini, dintre care 10 pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală. Patru persoane rănite au fost transportate la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” și la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Capitală.

Miercuri dimineață a avut loc un accident și pe autostrada A1, în care au fost implicate patru autoturisme.

Și pe DN Centura Bucureşti între localităţile Otopeni şi Pantelimon, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor scăzute, pe anumite porţiuni s-a format polei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române îi sfătuieşte pe conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa să manifeste prudenţă sporită la volan şi să reducă viteza, întrucât pe această arteră se semnalează porţiuni acoperite cu polei în special între kilometrii 12 şi 65.

De asemenea, între Feteşti şi Constanţa, pe anumite tronsoane ceaţa a redus vizibilitatea sub 150 de metri. Circulaţia rutieră în judeţul Giurgiu se desfăşoară cu dificultate și în județul Giurgiu, în condiţii de ceaţă densă pe DN5 şi DN6, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS