Confidenţialitate

Accident rutier pe DN6, la ieșirea din localitatea Armeniș | VIDEO

Luni, 27 martie 2023, a avut loc un accident rutier – în care au fost implicate un autotren și un autoturism – pe Drumul Național 6 (DN6) la ieșirea din localitatea Armeniș, către Teregova. Au fost identificate două victime: un bărbat și o femeie. Amândoi au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Accidentul s-ar fi produs din cauza nerespectării limitei de viteză și neadaptării condusului la condițiile meteo.

UPDATE 14:12. Motivul accidentului: Nerespectarea limitei de viteză și neadaptarea condusului la condițiile meteo

Accidentul s-a petrecut pe fondul nerespectării limitei de viteză și neadaptării condusului la condițiile carosabilului ud.

Circulația a fost oprită pe ambelel sensuri pe un drum foarte aglomerat – coloana de autovehicule întinzându-se pe câțiva kilometri pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 14:05. A doua victimă: Un bărbat conștient, care a fost extras și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș

La fața locului intervin Detașamentul de Pompieri Caransebeș, o autospecială de descarcerare, un vehicul ASAS, ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

Echipajele ajunse la fața locului au încă o victimă, aceasta fiind conștientă. Este vorba despre un bărbat care a fost extras, evaluat la fața locului, iar mai apoi transportat la spital de către echipajul SAJ.

Știre inițială

Pentru intervenția la fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD de la Caransebeș pentru a prelua o victimă: o femeie de 69 de ani care a suferit un politraumatism.

Femeia a fost transportată la Caransebeș și se află, în siguranță, sub îngrijirea cadrelor medicale de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Sursa colaj foto: IGAV

Sursa video: IGAV

Citește și: Un român în stare gravă a fost salvat și transportat din Bulgaria în România cu elicopterul SMURD | FOTO