Confidenţialitate

Un român în stare gravă a fost salvat și transportat din Bulgaria în România cu elicopterul SMURD | FOTO

Un român aflat în stare gravă a fost transportat din Bulgaria în România cu un elicopter SMURD după ce Ambasada României în Bulgaria a solicitat ajutor Departamentului de Situații de Urgență. Transferul s-a realizat prin intermediul unei misiuni desfășurate de Inspectoratul General de Aviație al MAI, pe ruta Yambol (Bulgaria) – București.

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD din localitatea Yambol – Bulgaria și a fost transferat de urgență la București.

În Capitală a fost preluat de o unitate de terapie intensivă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și transportat la Spitalul Clinic de Urgența Floreasca – aici a fost predat pentru continuarea investigațiilor medicale.

Bărbatul se afla în stare gravă, fiind diagnosticat cu intoxicație cu etilenghicol, insuficiență respiratorie și insuficiență renală, fiind necesar transferul acestuia în România.

Sursa colaj foto: IGAV

Citește și: Intervenție la Constanța pentru salvarea unui bebeluș de 3 luni. A fost adus în București cu un elicopter SMURD