Confidenţialitate

Accident pe DN 1: Un TIR a intrat într-un cap de pod

Trafic oprit, miercuri dimineața, pe DN1, în județul Sibiu, după ce un TIR a intrat într-un cap de pod

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc la kilometrul 286, în zona localității Bradu din județul Sibiu. Șoferul unui TIR nu a adaptat viteza, a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod, notează Mediafax.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Sibiu –Brașov, la kilometrul 286 (localitatea Bradu) jud. Sibiu, a avut loc un accident rutier: pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum conducătorul unui autotren a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un cap de pod”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

TIR-ul a luat foc în urma impactului, iar șoferul, un bărbat de 33 de ani din București, a rănit ușor.

Polițiștii și pompierii din Sibiu caută un bărbat de 27 de ani, pasager în TIR, care ar fi sărit din mașină în râul Olt.

„Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt”, a informat ISU Sibiu.

Circulația în zonă este oprită.