Confidenţialitate

Accidentul de muncă de la Hașag. Al doilea bărbat care a căzut în bazinul de canalizare a murit în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil | AUDIO

A murit și al doilea bărbat aflat în stare gravă, după accidentul de muncă de ieri, din Hașag. Amintim, în timp ce se aflau la lucru, cei doi muncitori, împreună cu un al treilea, au căzut într-un bazin de canalizare de 5 metri adâncime. Unul dintre ei a decedat pe loc.

 Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Sibiu: „Cel de-al doilea pacient, un bărbat de 37 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost adus în UPU”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și o ușoară asfixiere cu dioxid de carbon. A primit tratament de specialitate în UPU și a fost trimis acasă cu recomandări. Din păcate, cel de-al doilea pacient, un bărbat de 37 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost adus în UPU, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil”, a transmis Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Sibiu.

Victimele erau angajați ai unei societăți și urmau să curețe bazinul în care au căzut. Poliția din Ocna Sibiului a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă.

Cei trei bărbați aveau vârste cuprinse între 35 și 50 de ani.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Vijelii puternice aseară în mai multe județe ale țării. Un bărbat a fost rănit în județul Argeș / Acoperișul unui spital, luat de vânt | AUDIO | GALERIE FOTO