Accident între o mașină de Poliție și o Salvare pe Valea Oltului

Accident pe Valea Oltului în judetul Vâlcea între maşina poliţiei şi o ambulanţă SMURD. Poliția se grăbea să ajungă la un accident iar salvarea se întorcea de la accidentul respectiv. Nicio persoană nu a fost rănită

Salvarea de la SMURD şi maşian poliției s-au ciocnit frontal într-o curbă pe valea Oltului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Paramedicii de la SMURD se întorceau de la un accident care a avut loc pe raza localităţii Tuţuleşti între un autoturism și un camion încărcat cu lemne. Unul dintre şoferi a fost rănit uşor, a refuzat să meargă la spital. A că paramedicii au plecat de la faţa locului spre baza la ISU Brezoi.

Echipajul de pe maşina poliției de la Serviciul Rutier Vâlcea se afla în misune, avea semnalele acustice şi luminoase pornite şi circula cu viteză pe contrasens.

Se grăbea să ajungă la locul accidentului. La momentul respectiv traficul era blocat iar coloanele de maşini se întindeau pe câțiva km.

Către accidentul de la Tuţuleşti a fost trimis un alt echipaj de poliție. Traficul pe valea Oltului s-a reluat după mai bine de două ore.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS