Accident cu patru maşini în centrul capitalei

UpDate: Cazul accidentului de pe bulevardul Dacia din Bucureşti a fost preluat de Parchetul Capitalei şi poliţişti de la Serviciul Omoruri şi Brigada Rutieră.

În accidentul care a avut loc în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, au fost implicate patru maşini. Cinci persoane au fost rănite. Două au fost transportate la Spitalul Elias, iar trei la Floreasca.

Unul dintre şoferii implicaţi este suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, care erau oprite la semnafor. Ar fi tras de volan, pentru că ar fi încercat să-şi rănească soţia, care se afla cu el în maşină, şi cu care se certa, susţin surse judiciare. Exista informaţii că bărbatul era sub influenţa drogurilor.

Din primele date strânse de procurori, acuzaţia sub care ar urma să se facă investigaţia ar fi de tentativă de omor, dar încadrarea se va face după audieri.

 

Accident pe bulevardul Dacia din Bucureşti, cu patru maşini implicate.

Cinci răniţi au fost transportati cu ambulanţele SMURD la spital, după ce patru autovehicule s-au lovit pe bulevardul Dacia, între intersecţiile cu Calea Victoriei şi Calea Giviţei. În accident au fost implicaţi şapte oameni:  doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a determina cauzele producerii accidentului.

Trei femei şi doi bărbaţi  au suferit contuzii şi au fost duşi la spitalele Floreasca şi Elias.

Primele date arată că accidentul a fost provocat de unul dintre şoferi. Acesta s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a stupefiantelor, însă nu a putut fi testat la faţa locului, fiind foarte agitat. Se relatează chiar că a încercat să fugă,  dar a fost reţinut de poliţişti şi condus pentru recoltarea probelor biologice.

În urma accidentului, circulaţia pe Bulevardul Dacia a fost complet blocată.

Sursa foto: facebook Gabriela Ghiban

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS