Confidenţialitate

Acces gratuit pentru copii și adolescenți în Grădina Zoologică, de 1 iunie

Copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit, joi, în incinta Grădinii Zoologice, unde vor avea loc o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, dar și Ziua Mondială a Mediului, a informat Primăria Capitalei, printr-un comunicat.

În cadrul evenimentului, care își propune promovarea unor comportamente responsabile față de natură, vor avea loc ateliere de creație și pictură.

Copiii vor putea aduce câte o carte care va fi donată altor copii mai puțin norocoși.

Programul :

11:00-13:00 — “Patrula ECO în acțiune”— distribuirea unor materiale informative privind proiectul “Cea mai frumoasă fațada verde”

10:00-12:00 — atelier de confecționare a căsuțelor pentru păsări din materiale reciclabile

10:00-14:00 — atelier de pictură și desen, urmat de o expoziție, cu tema “Un mediu curat — un copil mai fericit !”

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Grădina Zoologică și Direcția de Mediu. Ziua Mondială a Mediului, celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, este unul dintre principalele mijloace prin care Organizația Națiunilor Unite promovează implicarea omului în protecția mediului, precum și îmbunătățirea metodelor de acțiune. Tema europeană de anul acesta este “Conectându-te cu natura”.