Confidenţialitate

Acces gratuit la spectacolele Teatrului de Comedie de Ziua Internațională a Zâmbetului

Teatrul de Comedie le va oferi iubitorilor de teatru acces gratuit la anumite spectacole vineri și sâmbătă,7 și 8 octombrie, prin programul „Liber la Comedie” cu ocazia Zilei Internaționale a Zâmbetului, sărbătorită pe 7 octombrie.

Prin programul „Liber la Comedie”, spectatorii vor avea intrarea liberă la următoarele spectacole: vineri 7 octombrie ora 19.30, Sala Studio – „Dur” de George F. Walker, regia Vlad Massaci, sâmbătă 8 octombrie ora 19.00, Sala Radu Beligan – „Îmblânzirea scorpiei”, spectacol muzical după William Shakespeare, direcția de scenă Gelu Colceag.

Accesul gratuit la spectacole se va face pe baza biletelor luate de la casa de bilete, în limita a două locuri/ persoană.

Programul „Zâmbete pentru seniori” se adresează pensionarilor care vor beneficia de acces gratuit la spectacolul „Rencontres” programat joi 13 octombrie la Sala Radu Beligan.

Accesul se va face în baza biletelor luate de la casa de bilete pe baza talonului de pensie, în limita a două locuri/ persoană. Bilete sunt deja disponibile.