Confidenţialitate

AC Milan l-a luat pe Diego Costa până anul viitor

Adversara lui CSU Craiova din Europa LeagueAC Milan se va întări cu un super-atacant, până la jumătatea sezonului.

Italienii îl vor împrumuta pe Diego Costa, de la Chelsea Londra, pentru ca vârful spaniol să poată juca undeva înainte de întoarcerea la clubul care l-a consacrat – Atletico Madrid, grupare cu interdicție la transferuri până anul viitor.

Brazilianul cu cetățenie iberică va face pereche la AC Milan cu Andre Silva, atacantul lusitan de 21 de ani adus tot în această vară de la FC Porto.

Diego Costa are 28 de ani și a ajutat-o pe Chelsea în sezonul trecut să cucerească titlul în Premier League, fiind golgeterul echipei, cu 20 de goluri în 35 de meciuri.

Antrenorul Antonio Conte l-a anunțat însă printr-un SMS că nu mai are nevoie de el, după ce l-a transferat de la Real Marid pe Alvaro Morata.

Amintim, AC Milan l-a transferat cu 40 de milioane de euro și pe fundașul central Leonardo Bonucci, care are 30 de ani și a jucat în ultimele 7 sezoane la Juventus Torino.

CS Universitatea Craiova o va primi pe AC Milan la Severin, miercurea viitoare, de la ora 21:00, în turul al treilea preliminar al Europa League.