A murit pilotul avionului utilitar prăbuşit în Brăila

Potrivit Mediafax, pilotul avionului utilitar avea politraumatisme si a intrat în stop cardio-respirator înainte de a fi preluat de un elicopter pentru a fi adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Brăila au decis transferarea pilotului la Spitalul Floreasca din Capitală, iar pentru preluarea acestuia a fost trimis un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, însă bărbatul a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit lui Raed Arafat, echipajul medical care trebuia să îl aducă la spitalul din Capitală a încercat resuscitarea pilotului, însă fără rezultat.
Copilotul avionului utilitar de tip Antonov 2 este în continuare internat la Spitalul Judeţean din Brăila.

În urma accidentului aviatic produs în această dimineață în comuna Stăncuța, județul Brăila, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a dispus o serie de măsuri operative care au fost puse în aplicare prin Centrul Național de Conducere și Coordonare Integrată.

În această dimineață, în jurul orei 07.42, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă a fost sesizat faptul că un avion utilitar s-a prăbușit în comuna Stăncuța, județul Brăila.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS