A murit agresorul fetei din Mehedinți. Individul era spitalizat după o tentativă de suicid

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți, a murit la spital.

Agresorul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

În urmă cu câteva zile, Ion Turnagiu a fost găsit spânzurat cu tricoul.

Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie, după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, pentru comiterea a cinci crime, și a fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a Tribunalului Mehedinţi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS