A început festivalul Magia Baloanelor

În localitatea Războieni are loc festivalul Magia Baloanelor. Acesta a început vineri și va continua până duminică.

Lansarea în masă a baloanelor este completată în acest weekend de diverse activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Organizatorii se așteaptă la un număr de 15.000 de vizitatori, în condiții meteo favorabile. Anul acesta este confirmată prezența de baloanedin 6 țări: România, Republica Molodva, Belgia, Slovacia, Polonia și Marea Britanie.

Lansările în masă ale baloanelor vor fi programate de două ori în fiecare dintre cele trei zile, după ora 6.45 am și după 6.30 pm. În plus, se vor organiza sesiuni de zbor captiv după–amiaza, începând cu ora 6.30 pm, în limita disponibilității, pe principiul „primul venit, primul servit.”

Atât zborul liber cât și zborul ancorat depind de vreme, iar hotărârea de a zbura se ia pe loc, în urma ședinței tehnice a piloților.

Vizitatorii vor putea achiziționa produse de la artizani și meșteșugari locali (bijuterii, decorațiuni, ceramică și produse din piele) și își vor potoli setea și foamea cu o varietate de băuturi, gustări și mâncăruri delicioase. Momentele petrecute în cadrul festivalului vor fi presărate, bineînțeles, cu veselie, emoție și muzică bună (DJ set și live).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS