Confidenţialitate

A fost suplimentat numărul de centre de vaccinare anti-Covid-19 din București | AUDIO

Comitetul pentru Situații de Urgență București a aprobat, în această dimineață, suplimentarea centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 din Capitală.

Astfel, de la 10 centre deschise în unități sanitare, autoritățile și-au propus să ajungă în următoarea perioadă, la 40 de centre funcționale, inclusiv în mai multe mall-uri, la Romexpo și în clădirea Circului Metropolitan.

Purtătoarea de cuvânt al Comitetul pentru Situații de Urgență București, Mariana Stancu Țipișcă:

”Spațiile cărora li s-a schimbat destinația sunt următoarele: Centrul de zi Regina Maria, Centrul pentru îngrijire și găzduire, Circul Metropolitan, Centrul Cultural Eminescu, Palatul Național al Copiilor București, Grand Arena Mall, Sun Plaza, City Office, Centrul multifuncțional Sfântul Andrei, Clubul seniorilor Mihai Eminescu, Universitatea Politehnica București. Total puncte, 144. Iar astăzi au fost suplimentate centrele în platforma de vaccinare în sensul că au fost trecute și centrele de la Romexpo și de la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Centrul expozițional Romexpo, cel mai mare spațiu din țară în care ar urma ca populația să se vaccineze, trebuia deja deschis, dar DSP nu a autorizat până acum schimbarea destinației și nici dotarea nu a fost încheiată.

Toate vor fi puse la punct în următoarele 2 zile, susține la Europa FM, Purtătoarea de cuvânt al Comitetul pentru Situații de Urgență București, Mariana Stancu Țipișcă.

”La Romexpo sunt două centre de vaccinare, cu 10 puncte, la Centrul de seniori Mihai Eminescu un centru de vaccinare cu cinci puncte. Centrele de la Romexpo și Sfântul Andrei vor funcționa de miercuri iar cele care sunt deja în unități sanitare deja funcționează, deja se vaccinează”, spune Mariana Stancu Țipișcă

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.