A fost scos din râpă camionul militar împlicat în accidentul din Argeș

 Camionul militar care a căzut într-o răpâ în judeţul Argeş, joi, a fost scos din râpă cu ajutorul a două  macarale şi va fi dus într-o bază a Ministerului apărării. Operaţiunea a durat aproape şase ore, timp în care traficul rutier pe DN 73 a fost întrerupt. Acum se poate circula acum pe DN 73.

În perioada în care în care traficul a fost blocat pe DN 73, autovehiculele au fost redirecţipnate pe ruta Câmpulung – DN 72 A – Târgovişte.

Între timp, starea celor 9 militari din Batalionul 30 Vânători de Munte, răniți în accidentul de joi, este bună, anunță Ministerul Apărării. Trei dintre ei se află la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Brașov. Ceilalți 6 sunt  internaţi în Spitalul de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.

ANCHETĂ

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis un dosar penal privind accidentul din judeţul Argeş, în urma căruia trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi. Toţi militarii erau de la Batalionul de Vânători de munte de la Câmpulung Muscel.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS