Confidenţialitate

A fost lansată aplicația care oferă gratuit acces la atelierele unor artiști importanți din domeniile artelor decorative și sculptură din București

Săptămâna aceasta a fost lansată aplicația ”Ateliere” pentru smartphone pe platformele IOS și Android, extensie a paginii web cu același nume – www.ateliere.net.

”Ateliere” este prima aplicație din România ce ofera gratuit acces direct și ghidat către atelierele unor artiști importanți din domeniile artelor decorative și sculptură din București.

Ideea a fost pusă în parctică de asociația Făuritori, în cadru Proiectului Cultural Contemporanii.

Aplicația Ateliere, rod al fericitei colaborări cu Gemini Solutions, a fost realizată cu intenția de a facilita experiența conectării cu Artistul, Arta și Atelierul sau, de a oferi șansa perceperii directe a spațiului și a modalității în care ideile prind viață – ori metodele prin care sunt transpuse în forma, culoare, textura, etc. Că este Pictor, Sculptor, Ceramist, Sticlar, Metalist sau Tapiser, fiecare artist are individualitatea lui în exprimare, și, în același timp, poate surprinde prin modul în care stăpânește sau reinventează tainele mesteșugului pe care l-a îmbrățișat.

Sperăm că acest instrument de conectare la Atelierele Artiștilor să genereze o serie de cât mai multe întâlniri frumoase, care să completeze într-un mod fericit participările la expozițiile organizate în cadrul galeriilor de artă. În curând, în cadrul programului de Ateliere Deschise, Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură în octombrie 2016 și Zilele Artelor Focului – editia 2, în noiembrie”, anunță Asociația Făuritori.