Confidenţialitate

A doua semifinală Eurovision 2017. Ordinea pieselor în concurs

Joi este ziua în care reprezentanții României vor urca pe scena de la Kiev, în cadrul celei de-a doua semifinale Eurovision Song Contest. Ilinca şi Alex Florea vor fi  în această seară pe scena Eurovision cu piesa ”Yodel It”.

Calificarea României în finala Eurovision Song Contest 2017 din 13 mai se va decide astăzi, începând cu ora 22.00.

România intră în a doua semifinală Eurovision 2017 pe poziția 5, în prima parte din cea de-a doua semifinală, alături de Serbia, Austria, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croaţia, Norvegia, Elveţia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia si Israel.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Ucraina, Franţa şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală.
În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc in Romania) vor putea vota ”Yodel It!” de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicatia de pe siteul oficial al concursului: www.eurovision.tv.

Ce loc ocupă România la Eurovision, în opinia fanilor și a jurnaliștilor

În opinia presei și a fanilor acreditați, ce-a de-a doua semifinală este considerată mult mai puternică decât prima, calitatea cântecelor fiind mult mai înaltă. Estonia și Bulgaria sunt marile favorite ale fanilor având cele mai mari șanse de a câștiga această semifinală.

Kristian Kostov, reprezentantul Bulgariei, este considerat, de altfel, unul dintre potențialii câștigători Eurovision 2017.

Ilinca și Alex Florea sunt cotați și ei foarte bine, ei având șanse foarte mari de a se califica în finală, aflându-se pe poziția a doua la casele de pariuri, cea mai mare cotă fiind de 1/12 la BetVictor. În clasamentul fanilor, respectiv al presei acreditate, reprezentanții României se află pe poziția a cincea.

 

Ordinea în a doua semifinală Eurovision 2017

 

01 Serbia Tijana Bogićević In Too Deep
02 Austria Nathan Trent Running On Air
03 Macedonia Jana Burčeska Dance Alone
04 Malta Claudia Faniello Breathlessly
05 România Ilinca ft. Alex Florea Yodel It!
06 Olanda OG3NE Lights and Shadows
07 Ungaria Joci Pápai Origo
08 Danemarca Anja Where I Am
09 Irlanda Brendan Murray Dying to Try
10 San Marino Valentina Monetta and Jimmie Wilson Spirit of the Night
11 Croația Jacques Houdek My Friend
12 Norvegia JOWST Grab The Moment
13 Elveția Timebelle Apollo
14 Belarus Naviband Story of My Life
15 Bulgaria Kristian Kostov Beautiful Mess
16 Lituania Fusedmarc Rain Of Revolution
17 Estonia Koit Toome & Laura Verona
18 Israel IMRI I Feel Alive

FOTO: Andres Putting / EBU