A apărut portofelul care îți încarcă iPhone-ul

Pentru utilizatorii de iPhone, Nomad Wallet ar putea fi cadoul ideal în perioada sărbătorilor, având în vedere că este un portofel ce vă încarcă telefonul.

Singura sa problemă constă în compatibilitatea doar cu iDevice-uri. Deși respectiva baterie din tocul portofelului are 2400 mAh și se încarcă prin microUSB, la polul opus integrează un scurt cablu Lightning pe care îl veți folosi pentru a vă încărca iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul Touch, nu și Android-ul. În plus, este și certificat Made for iPhone, o confirmare a faptului că a fost testat de cei de la Apple pentru a funcționa perfect cu iDevice-ul vostru, atât în condiții de frig extrem, cât și de căldură mare.

Marele avantaj al acestui gadget este însă că, pe lângă bateria care vă asigură o încărcare suplimentară până la 100% pentru un iPhone 6, arată ca un portofel obișnuit. Nomad Wallet poate găzdui chiar și bancnote de 500 de euro, considerate cele mai mari din lume la această oră, pe lângă 6 carduri. Are 162 de grame, iar dimensiunile sale sunt 95 x 125 x 25 milimetri. Bateria efectivă este protejată cu un strat andurant de aluminiu, în timp ce întregul portofel este realizat din piele neagră naturală de tip saffiano.

Prețul pentru Nomad Wallet, în perioada precomenzilor, până în data de 15 noiembrie, este de 80 de dolari. După aceea va crește la 100 de dolari. Pentru a achiziționa unul, intrați pe site-ul producătorului. La comenzi peste 150 de dolari, livrarea este gratuită chiar și în România.

sursa: playtech.ro