Confidenţialitate

99,97% din particulele de praf, reținute de noile purificatoare de aer Samsung (P)

Noile purificatoare de aer Samsung îmbină designul modern cu tehnologia inovatoare, pentru un aer curat printr-un sistem puternic de filtrare, care captează până la 99,97% din particulele de praf.

Disponibile pe piață din această vară, noile purificatoare Samsung s-au bucurat de succes rapid, iar motivele pentru care s-a întâmplat asta sunt evidente. Între modelele care se bucură de succes este AX40R3030WM/EU – un purificator de aer cu sistem de filtrare in mai multe straturi, care acoperă fără probleme 40㎡.

Un sistem complex de filtre asigură, pentru început, extragerea celor mai mari particule de praf. În același timp, un filtru de dezodorizare cu carbon activ elimină gazele dăunătoare, iar sistemul de filtrare HEPA captează până la 99,97% din praful de 0,26㎛. Senzorii de praf și de gaz monitorizează calitatea aerului și optimizează automat modurile de funcționare. Un indicator cu patru culori arată clar cât de curat este aerul din locuință.

Pentru persoanele preocupate că ar avea operațiuni noi și complexe de învățat, purificatorul Samsung ușurează totul cu un mod Auto.
Modul Auto sesizează poluarea aerului și ajustează automat puterea și viteza ventilatorului. Deci, economisește efort și reduce consumul de energie. Mai ales că are un cronometru care îi poate programa oprirea.

Pentru nopți liniștite și cu aer curat, Modul Sleep asigură un flux de aer silențios, plăcut și liniștit, fără iluminare.

Pentru o suprafață mai mare, există purificatorul de aer AX60R5080WD/EU cu flux în 3 direcţii, care acoperă 60㎡.

Un ventilator puternic distribuie eficient aerul curat în mai multe direcții, utilizând sistemul 3 Way Air Flow, cu un CADR de 467 metri cubi pe oră. Verifică poluarea aerului cu senzorul laser PM. Monitorizează calitatea aerului în timp real, detectând particulele de praf mai mici de 1,0㎛ și contaminanții gazoși.

Afișajul EasyView arată particule de dimensiuni PM 1.0/ 2.5/ 10 și evidențiază cât de curat este aerul cu indicatorul în patru culori.

După finalizarea procesului de purificare, acesta disperseză rapid aerul curat în mai multe direcții folosindu-se de 3 fante de ventilație. Acest lucru permite ca fluxul de aer să ajungă rapid în întregul perimetru, obținând o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră.

Unitatea dispune de roți ascunse, ceea ce înseamnă că poate fi mutat în orice loc este nevoie.

Gama Samsung – 5 purificatoare eficiente, ușor de întreținut

Gama include 5 purificatoare, foarte ușor și intuitiv de utilizat, cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne.

Purificatoarele funcționează rapid și eficient, folosind un sistem complet de detecție cu senzori avansați și un ecran vizual care oferă utilizatorilor informații precise despre calitatea aerului în timp real.

De asemenea, modele ce pot fi folosite prin Wi-Fi permit utilizatorilor să monitorizeze nivelul de poluare a aerului din orice loc, în orice moment și să controleze dispozitivul de la distanță, folosind aplicația SmartThings.

Detalii complete despre gama de purificatoare Samsung găsiți aici: https://www.samsung.com/ro/air-purifier/all-air-purifiers/