80 de burse în valoare de peste 51.000 de euro pentru elevii care nu au luat 10 la Bacalaureat

Pentru a încuraja absolvenții de liceu să investestească în continuare în dezvoltarea lor, 7 antreprenori și traineri de succes din România au decis să ofere 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală elevilor care nu au luat 10 la Bacalaureat.

“Eu nu am fost de 10 la BAC, însă cu toate acestea sunt un profesionist în domeniul meu. Atunci când vorbim despre educație, trebuie să fim mai buni doar decât propria persoană. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalți pe termen scurt, să fim de 10, trebuie să fie inlocuită cu dorința de a deveni profesioniști performanți, cu rezultate practice.

Este excelent sa iei nota maximă, notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc să transmit un mesaj tinerilor absolvenți: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung”, explică inițiatorul proiectului, Călin Biriș.

Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar impreună oferă acum  gratuit cursuri absolvenților de liceu din 2017 care nu au fost de 10 la Bacalaureat.

Pentru a putea aplica la aceste cursuri, tinerii trebuie să îndeplinească două condiții: aceștia trebuie să fi dat BAC-ul în 2017 și să aibă media identică cu cea a trainerului pentru cursul căruia dorește să aplice.

Toate cursurile sunt online și pot fi accesate oricând și de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de-aceea acestea vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Toți cei interesați pot să aplice pe www.nuamfostde10.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS