8 ani de la primul spectacol Gașca Zurli, la Palatul Copiilor din București

Săptămâna aceasta, luni, s-au împlinit 8 ani de la primul spectacol Gașca Zurli în București. Pe 21 mai 2010, la Palatul Copiilor din București se auzea pentru prima oara formula magică ”Tiribam Tiribum”. Atunci urcau pe scenă Vero Căliman, Cornel Mihalache, Ciprian Niculae și Ciucan Cătălin, primii oameni din Gașca Zurli, alături de Mirela Retegan.

”Când ne uităm în urmă, nu ne vine să credem cât de multe ni s-au întâmplat în 8 ani de zile.
Am muncit enorm și-am crezut din toată ființa într-un vis care, astăzi, face mai vesele viețile a milioane de copii români de pretutindeni. De la acel spectacol, astăzi, suntem invitați în Canada și Danemarca, în Reghin și Linamu, în Chișinău și Madrid… peste tot pe unde românii își cresc copiii.
8 ani, sute de spectacole, milioane de copii , părinți și bunici zurli, zeci de mii de kilometri, sute de nopți dormite prin hoteluri și katralioane de îmbrățișări de iubire și pupici cu sclipici. Povestea merge mai departe”, spune Mirela Retegan.

Gașca Zurli
a devenit trupa fenomen naţional pentru copiii din România și cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Povestea Zurli s-a născut pornind de la dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela Retegan a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

„Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur.”

Azi, Mirela Retegan este alături de Fetița Zurli și în fiecare duminică pe frecvențele Europa FM în Dimineața Zurli, de la 8 la 11.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS