Confidenţialitate

7 persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc de către Tribunalul Hunedoara | AUDIO

Șapte persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc de către Tribunalul Hunedoara. De la cei șapte au fost ridicate droguri și bani, în urma perchezițiilor efectuate la începutul săptămânii de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Hunedoara.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Procurorii spun că persoanele arestate s-au constituit într-un grup infracțional care opera în județul Hunedoara îîncă din anul 2022. Atunci, unul dintre cei arestați acum preventiv, ar fi racolat mai mulți tineri, consumatori de droguri, în scopul cumpărării de droguri, la prețuri de 30 – 50 de lei gramul, și vânzării, ulterioare, cu 150 – 250 de lei doza.

Pentru că erau dealeri, cei șapte puteau cumpăra gramul de cristal cu 100 de lei, preț preferențial. Procurorii și polițiștii au efectuat în cursul acestei săptămâni 15 percheziții în patru orașe din județul Hunedoara și astfel i-au reținut pe cei șapte, șase bărbați și o femeie.

În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ un kilogram de cristal, 3 – CMC, drog de mare risc, peste 500 de grame de canabis, instrumente folosite pentru porționarea și cântărirea drogurilor, precum și aproape 41.000 de lei și în jur de 3.000 de euro, existând bănuiala că banii ar proveni din vânzarea de droguri.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fostul șef al Poliției Române, acuzat de ANI că nu poate justifica peste 1 milion de lei din avere | AUDIO