Confidenţialitate

Râmnicu Vâlcea: 4 tineri, prinși cu droguri sintetice de mare risc și arme albe la un bal al bobocilor | AUDIO

Patru tineri au fost prinși cu droguri sintetice de mare risc și arme albe asupra lor la un bal al bobocilor în Râmnicu Vâlcea. Comportamentul suspect a atras atenția jandarmilor, care au decis să-i percheziționeze pe tineri. Cei patru sunt cercetați penal pentru deținere de droguri și arme albe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Balul bobocilor a fost organizat de elevii de la „Colegiul Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. 150 de persoane au participat la eveniment.

Intrarea s-a făcut pe bază de invitație, care putea fi cumpărată de oricine din afara liceului cu 30 de lei bucata.

Printre cei care și-au cumpărat invitații au fost și cei doi elevi de la un alt liceu – de 17 și 18 ani – care aveau asupra lor droguri sintetice de mare risc ascunse în șosete.

Dar și doi tineri de 19, respectiv 21 de ani, recidiviști, implicați în multe scandaluri – care au intrat în restaurant cu arme albe asupra lor – un cuțit și un spray lacrimogen.

Comportamentul suspect al celor patru tineri a atras atenția jandarmilor care monitorizau evenimentul. Elevii și tinerii au fost percheziționati și ulteriori duși la poliție pentru audieri.

Ei sunt cercetați penal pentru deținere de droguri de mare risc și port de arme albă într-un spațiu public.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Oradea: O elevă de 16 ani și-a înjunghiat profesorul cu un cuțit luni dimineața. Poliția a deschis o anchetă | AUDIO