Confidenţialitate

38 de migranți care se îndreptau spre România, recuperați de Poliția de Frontieră din Bulgaria. Printre ei se aflau și copii | AUDIO

Poliția de Frontieră din Bulgaria a recuperat de pe Marea Neagră, ieri dimineața, 38 de migranți ce se îndreptau către România, anunță Ministerul de Interne de la Sofia. Printre ei, se află și copii. Vasul pe care se aflau migranții a fost surprins de furtună.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Poliția de Frontieră din Bulgaria a observat barca în larg, în jurul orei 06:30, ieri dimineață. Nimeni nu a răspuns apelurilor radio, așa că polițiștii de frontieră au plecat către barcă. Au găsit 38 de persoane care au spus că sunt sirieni și afgani. Printre ei, 8 femei și 8 copii, inclusiv un bebeluș.

Din cauza mării agitate și a emoțiilor, polițiștii nu i-au putut muta pe migranți pe vasul lor, dar până la urmă au ajuns cu toții în portul Kavarna. Poliția de Frontieră din Bulgaria precizează că, pe parcursul operațiunii, a comunicat permanent cu Garda de Coastă din România.

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne Bulgaria

Citește și: Mobilizarea anunțată de Vladimir Putin ar viza mai mult de 300 de mii de oameni. Mulți au fost mobilizați chiar dacă nu au experiență militară | AUDIO