3 smartphone-uri vechi după care trebuie să te uiți de #BlackFriday

Mai puțin de o lună ne mai desparte de perioada Black Friday 2015 și pentru mulți dintre cei care vor vâna oferte campania de informare a început deja. Astăzi este vorba despre smartphone-uri care au fost deja depășite, dar care încă își merită banii. Colegii jurnaliști de la Playtech.ro au făcut deja o listă cu astfel de modele, iar din acea listă eu am selectat trei modele pe care le consider cele mai relevante.

 

LG G3

Telefonul sud-coreenilor de la LG a fost lansat anul trecut și a fost deja depășit de modelul G4. Este dotat cu un display de 5,5 inch și are o rezoluție QHD satisfăcătoare. Modelul vine cu o memorie de 2GB Ram și o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Punctul forte: camera foto principală, care are 13 megapixeli și care își face treaba excelent. Camera secundară are 2,1 megapixeli.

LG-G3-Dual-SIM-black

HTC One (M7)

Modelul este primul din seria One și rămâne unul dintre cele mai bine-vândute telefoane din istoria celor de la HTC. Display-ul de 4,7 inchi și rezoluția Full HD ar trebui să fie suficiente pentru un ultilizator nu foarte pretențios. Modelul vine de asemenea cu 2GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 16 GB. Camera foto principală este însă puțin mai slabă – de 4 megapixeli – iar cea secundară are 2,1 megapixeli. Însă review-urile acestui telefon au lăudat mereu calitatea fotografiilor obținute, în ciuda specificațiilor camerei foto.

black

Nexus 5

Este unul dintre cele mai de succes modele din seria de smartphone-uri Google. Display-ul are 4,95 inch iar rezoluția FullHD. De asemenea, 2GB RAM și un procesor quad-core de 2,25 GHz.  Totuși, în ciuda celor 8 megapixeli de care dispune camera foto principală, fotografiile făcute de Nexus 5 nu au fost printre cele mai lăudate, calitatea lor fiind una “medie”. Camera secundară are 1,3 megapixeli.

1112013121149AM_635_google_nexus_5