Confidenţialitate

Galați: 3 atacuri armate succesive au avut loc doar în câteva minute în centrul orașului | AUDIO

Caz fără precedent la Galați. Trei atacuri armate succesive au avut loc în doar câteva minute în centrul orașului. Un tânăr și-a înjunghiat părinții, apoi l-a atacat cu același cuțit pe polițistul care voia să îl încătușeze. Agresorul se află acum în custodia Poliției și este cercetat pentru tentativă de omor calificat și ultraj.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mai întâi, atacatorul s-a dus la locuința părinților săi, unde, după o ceartă aprigă, spun vecinii, tânărul și-a înjunghiat și mama, și tatăl.

Echipajele de la Ambulanță trimise să intervină i-au găsit pe cei doi soți căzuți la pământ, cu leziuni severe și în șoc hemoragic. Au fost stabilizați și duși la Spitalul de Urgență din Galați.

Imediat după ce și-a înjunghiat părinții, tânărul a fugit la el acasă, la câteva blocuri distanță, unde locuiește cu chirie.

Acolo s-au dus și polițiștii să îl ridice, fiind principalul suspect. Încolțit, agresorul l-a atacat pe unul dintre polițiști cu același cuțit cu care și-a înjunghiat părinții, rănindu-l grav. Starea sa este stabilă și este în afara oricărui pericol.

Surse apropiate anchetei susțin că atacatorul în vârstă de 33 de ani ar fi cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Sursa foto: Europa FM / Emanuela Turcu

Citește și: Incident la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”. 25 de elevi au ajuns la spital, după ce un altul de 15 ani ar fi utilizat spray iritant, posibil paralizant, în incinta clădirii. A fost deschis dosar penal | VIDEO