Confidenţialitate

25 de sculptori vor lua parte la Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură

Cu ocazia evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură , 25 de sculptori vă așteaptă la adresele atelierelor lor pe parcursul a două weekenduri consecutive, 13-14 și 20-21 aprilie.

Cei 25 de sculptori își vor reuni lucrările, din 11 aprilie, în expoziția Sculpturi din Atelierelor Deschise deschisă la Teatrul Național I. L. Caragiale București.

Evenimentul Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, ediția a 3-a, este organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala de Sculptură și susținut de Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Expoziția Sculpturi din Atelierelor Deschise

Ca un preambul al vizitelor la ateliere, joi 11 aprilie, la Teatrul Național I.L. Caragiale București, la orele 18:30 va avea loc deschiderea expoziției Sculpturi din Ateliere Deschise. În cadrul expoziției, ce pune accent pe diversitatea formelor de expresie, vor fi prezentate 25 de lucrări de sculptură semnate de artiștii ce își vor deschide atelierul spre vizitare. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 11–21 aprilie 2019, în orele de program ale Teatrului Național I.L. Caragiale din București (zilnic, între orele 14.00 – 18.30, cu excepția zilelor de luni). Accesul se face pe la intrările spre Sala Media și Pictură, dinspre Hotel Intercontinental.

Vizite în ateliere de sculptură

Descoperiți spațiile de creație în care își desfășoară activitatea, cum sunt organizate, ce ustensile și materiale sunt folosite pentru realizarea sculpturilor și vă delectați privirea cu sculpturi din lemn, bronz, marmură și alte materiale specifice!
Accesul publicului este liber, programul de vizitare a atelierelor este sâmbătă și duminică, 13-14 și 20-21 aprilie, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar adresele sculptorilor pe care îi veți putea cunoaște și cu care veți putea interacționa sunt disponibile la pagina de internet Ateliere.Net. Pentru a ușura periplul prin oraș, beneficiați de lista atelierelor deschise și opțiunea de ghidare prin GPS către adresele atelierelor descărcând gratuit Aplicația pentru Smartphone ATELIERE, disponibilă pe platformele: iOS și Android.

Artiștii expozanți ale căror ateliere personale pot fi vizitate sunt: Giani Iosif Amarandei, Cătălin Bădărău, Alin Carpen, Alexandru Căzănaru, Titi Ceara, Elena Gheorghe, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Ioan Ladea, Jorge Mafu, Andrei Marina, Constantin Mîrzea, Ioan Medruţ, Bianca Mann, Laurenţiu Mogoşanu, Dan Munteanu, Dumitru Pasima, Cristian Pentelescu, Ana Zoe Pop, Mircea Roman, Elena Surdu Stănescu, Nicolae Stoica, Aurel Vlad, Marian Zidaru, Victoria Zidaru.

Informații legate de vizite și grupuri organizate puteți solicita la (+40723) 825 800 sau prin email, la adresa info@ateliere.net.

Participarea celor interesați la Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură este gratuită.