Confidenţialitate

24 de școli din București vor începe cursurile exclusiv online. 595 de școli se vor deschide conform scenariului galben – LISTA COMPLETĂ

Peste 6.000 de unităţi de învăţământ din ţară pornesc cu bine în noul an şcolar. Ele îi vor chema pe toţi elevii la cursuri, pentru că situaţia epidemiei de coronavirus în localităţile respective le permite să facă asta. La polul opus – peste o sută de şcoli nu se redeschid şi îi vor pregăti pe copii exclusiv online. Este o centralizare parţială a datelor, pentru că aseară încă nu veniseră deciziile din mai multe judeţe.

În București a fost publicată lista școlilor unde elevii nu vin din 14 septembrie sau unde se va aplica scenariul galben. Aceasta a fost anunțată de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, în urma unei ședințe care a avut loc, joi seară, la Prefectura Capitalei.

La cinci școli în care vor face cursuri exclusiv online s-au înregistrat cel puțin 3 cazuri de coronavirus, iar în cazul altor 19 este vorba de probleme tehnice, lucrări de reabilitare și reparații care nu au fost terminate.

Școli din București care rămân închise din cauza COVID-19

Școli din București care rămân închise din cauza altor probleme

595 de grădinițe și școli din București se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi mergând la școală, iar cealaltă parte învățând online, de acasă.

Grădinițele și Școlile din București care vor funcționa după scenariul galben