20 ianuarie, seara protestelor de amploare în mai multe orașe

În Timișoara, un număr mare de protestatari se află în centrul orașului.  Aproximativ 5000 de persoane participă la manifestația anti-guvernamentală.

Aproape 1000 de persoane au venit sâmbătă seară în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a protesta faţă de actuala guvernare, nemulţumiţi fiind de modificările legilor justiţiei. Manifestanţii s-au adunat în jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piaţa Unirii, scandează, printre fluierături, huiduieli şi zgomot de vuvuzele, lozinci prin intermediul cărora îşi manifestă nemulţumirile faţă de reprezentanţii guvernului.

În Galați, numărul celor care participă la protest este, de asemenea, de 1000.

Un nou weekend cu proteste și în Brașov, unde numărul participanților la manifestație este, de asemenea, de aproximativ 1000.

La Sibiu, peste câteva sute de protestatari s-au strâns sâmbătă seara, în Piaţa Mare. Protestul de la Sibiu este împotriva coaliției aflate la guvernare, PSD-ALDE.

În Cluj-Napoca, în jurul orei 20.00, numărul manifestanților adunați în centrul orașului era estimat de presa locală de aproximativ 5000.

Proteste au fost organizate în această seară și la Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Piatra Neamț și Târgu Mureș.

Știre în curs de actualizare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS