Confidenţialitate

2 membri ai unei trupe de rap din România, amendați de Jandarmeria Gorj după ce au înjurat publicul format din elevi de 14 – 18 ani | AUDIO

Jandarmeria a aplicat amenzi pentru 2 membri ai unei trupe de rapperi din România care a concertat la Târgu Jiu. În cadrul concertului, plătit de Primăria din localitate cu suma de 100.000 de lei, organizat pentru absolvirea elevilor, publicul a fost înjurat de membri trupei. Imaginile din concert au stârnit controverse în mediul online. Incidentul s-a petrecut sâmbătă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce imaginile din concertul de pe stadionul municipal Targu Jiu, în care publicul este insultat de membri unei trupe au apărut pe rețele de socializare, Jandarmeria din Gorj a comunicat faptul că 2 membri ai trupei au fost amendați.

Sancțiunea este de 1.000 de lei pentru fiecare, iar procesele verbale au fost trimise prin corespondență.

Artiștii au devenit agresivi în limbaj după ce o persoana din public ar fi aruncat pe scenă cu o sticlă de plastic. Au urmat injurii și expresii jignitoare făcute de membri acelei trupe la adresa publicului care era format din elevi cu vârste între 14 și 18 ani.

Concertul a fost organizat în cadrul festivităților de absolvire a școlii, eveniment inițiat de Primăria Târgu jiu și plătit cu suma de 100. 000 de lei.

Trebuie spus că, ulterior, liderul trupei și-a cerut scuze pentru limbajul folosit, imediat ce a văzut reacția parinților și a profesorilor după vizionarea filmulețelor din online. Primăria, organizatoarea spectacolului, nu a avut nicio reacție.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Scandal și acuzații la audierea lui Alexandru Rafila. Patriciu Achimaș Cadariu: „Vă acuz de neglijență criminală față de pacienții de cancer” | AUDIO