12 iunie în muzică

Trupa UB40 ocupă locul întâi în topurile britanice cu piesa ‘Falling In Love With You’.

2008Amy Winehouse a susţinut un concert exclusiv pentru patronul echipei Chelsea Londra, Roman Abramovich şi prietena lui, Daria Zhukova. Se pare că artista a fost plătită cu un milion de lire sterline pentru acest concert care a deschis galeria The Garage, şi care a fost organizat de Zhukova.

2006Prince a primit premiul Webby Lifetime Achievement ca şi recunoaştere pentru folosirea internetului într-un mod ‘vizionar’. Prince a fost primul artist care şi-a lansat un întreg album, ‘Crystal Ball’ din 1997, pe Internet

2005 – Trupa Pink Floyd a anunţat că va reveni în componenţa formaţiei basistul Roger Waters, care a plecat din grup în 1985.

2004Lee Ryan, fostul component al trupei britanice Blue, a fost găsit vinovat că a provocat un scandal în clubul londonez ’10 Rooms’. Artistul a plătit o amendă de 850 de lire sterline.

1999 – Trupa Oasis i-a plătit lui Gary Glitter 200.000 de lire sterline după ce a fost acuzată că a folosit în piesa ‘Hello’, versuri din piesa ‘Hello, hello, it’s good to be back’ compusă de Gary Glitter.

1993 – Trupa UB40 ocupă locul întâi în topurile britanice cu piesa ‘Falling In Love With You’.

1989 – S-a deschis ‘Elvis Presley Autoland Museum’ în Graceland, ce conţine o colecţie de 20 de maşini care au aparţinut artistului.