12-1 pentru The Code feat. Jackie Vegas – “Spaceship” – VIDEO

Piesa propusă de George Zafiu și Vlad Petreanu, vineri, la #RadioVoting a fost lansată cu puțin timp înainte de începerea verii, însă nu a reușit să se facă prea cunoscută până azi, având un sunet aparte față de piesele cu care artiștii români și-au obișnuit fanii. Tocmai de accea Deșteptarea a făcut o încercare curajoasă și a propus la vot piesa The Code feat. Jackie Vegas – “Spaceship”.

După ce și-a încercat șansa la Eurovision cu piesa „I’m coming home“, The Code a lansat melodia „Spaceship“ alături de Jackie Vegas. The Code (Ionuț Catană) este originar din Focșani și a studiat la liceul de muzica din Iași. A devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecția Națională Eurovision din acest an, unde s-a clasat pe locul 2 alături de Vanotek și Georgian cu piesa „I’m Coming Home”, datorită votului publicului.

Și la #RadioVoting, în această dimineață, publicul a decis că noua piesă merită ascultată. După 13 voturi primite telefonic, în direct, de la ascultătorii Europa FM, rezultatul a fost clar 12-1 pentru The Code feat. Jackie Vegas – “Spaceship”.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul și compozitorul principal din trupa Harlequin_Jack, solistul formației Tourette Roulette, dar și basist/chitarist în trupele We Singing Colors și Crowd Control.
Articole Similare