Confidenţialitate

11 suspecți vor fi conduși la audieri după ce mai mulți polițiști din Huși au fost acuzați că le-au cerut unor șoferi bani pentru a nu-i amenda | AUDIO

Mai mulți polițiști din Huși sunt acuzați că le-au cerut unor șoferi diverse sume de bani ca să nu-i amendeze. În acest dosar, au loc astăzi mai multe percheziții. 11 persoane suspectate în acest caz vor fi conduse la audieri. Câți bani cereau polițiștii și cine i-a reclamat aflăm de la Florentina Mihăiță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Între 100 și 1500 de lei au cerut și primit, în repetate rânduri, de la șoferi polițiști din Huși cu atribuții legate de controale în trafic. Este vorba despre 8 agenți de poliție care le cereau bani șoferilor ca să nu-i amendeze pentru diverse nereguli.

Faptele polițiștilor au fost sesizate inițial la numărul Tel Verde anticorupție: 0800.806.806.

Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui și polițiști de la Direcția Generală Anticorupție au făcut 16 percheziții în Huși, la domiciliile suspecților și la sediul poliției municipale.

În afară de cei 8 polițiști suspectați de luare de mită, la audieri vor fi dus și un polițist de frontieră și alte două persoane.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: BRAȘOV: Spitalul Municipal Săcele va avea camera de gardă deschisă doar în zilele lucrătoare