Confidenţialitate

BRAȘOV: Spitalul Municipal Săcele va avea camera de gardă deschisă doar în zilele lucrătoare

Urgențe tratate …cu program. Se întamplă la Spitalul Municipal Săcele, una dintre cele mai accesate unități medicale din județul Brasov, pe fondul lipsei de medici de urgență. De la 1 Decembrie, camera de gardă a spitalului va fi deschisă doar în zilele lucrătoare, în cursul dimineții.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anunțul venit de la reprezentanții Spitalului Municipal Săcele i-a supărat pe localnicii obișnuiți să poată apela la serviciul de urgenta, în caz de nevoie. Unitatea medicala este recunoscută pentru serviciile medicale de calitate pe care le oferă și este una dintre cele mai accesate din zonă. Pentru că în spital nu mai exista acum însă suficienți medici care pot deservi camerele de garda pentru adulți și copii, reprezentanții unității medicale au luat decizia de a ține urgențele deschise cu program.

Mai exact, camerele de gardă vor fi accesibile de la 1 Decembrie doar în zilele lucrătoare, intre 08.00 și 15.00. Săcelenii spun că sunt direct afectați de decizie, mai ales pe timp de iarna, în plin sezon al gripelor și virozelor. De celalata parte, reprezentanții spitalului îi asigura că se încearcă remedierea situației și că posturile de medicina de urgenta vor fi în continuare scoase la concurs.

Sursa Foto: Shutterstock
Citiți și: TIMIȘ: Explozie într-un bloc de locuinte din Lugoj