Zmeura de Aur: „The Emoji Movie”

Lungmetrajul animat „The Emoji Movie” a fost desemnat „marele câștigător” la cea de-a 38-a ediție a premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards).

„The Emoji Movie” a câștigat la patru categorii: „cel mai prost film”, „cel mai prost scenariu”, „regizorul cu cea mai slabă performanță” (Tony Leondis) și „cea mai proastă combinație de actori pe marele ecran.”

Filmul „Fifty Shades Darker” a fost desemnat câștigător pentru cea mai slabă interpretare într-un rol secundar (Kim Basinger) și pentru cel mai prost sequel.

Mel Gibson figurează și el pe lista „premianților” din acest an, pentru cea mai slabă interpretare într-un rol secundar, în comedia „Daddy’s Home 2.”

Tyler Perry a fost numită actrița cu cea mai slabă interpretare într-un rol principal, pentru apariția în filmul „Boo! A Madea Halloween.”

De asemenea, Tom Cruise a fost numit „cel mai prost actor” pentru interpretarea din „The Mummy”.

Au mai fost nominalizați: Johnny Depp pentru „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, Jamie Dornan pentru „Fifty Shades Darker” și Zac Efron pentru „Baywatch”

Premiile „Zmeura de aur” sunt decernate în urma voturilor exprimate online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Fundation.

Înființate în 1981 de John J. B. Wilson, parodiază premiile Oscar și ironizează cele mai slabe scenarii, prestații actoricești din industia cinematografică americană.

Trofeele sunt decernate în mod tradițional cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS