Zmeura de Aur 2016: Care sunt cele mai proaste filme din 2016

Conform tradiţiei, înaintea decernării premiilor Oscar a avut loc  gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2016, care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achiziţiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii.

„Fifty Shades of Grey” şi „Fantastic Four” au împărţit premiul Zmeura de Aur 2016 la categoria „cel mai prost film”.

„Fifty Shades of Grey” a mai primit la gala Zmeura de Aur 2016 patru premii la categoriile „cel mai prost scenariu” (Kelly Marcel), „cea mai proastă actriţă” (Dakota Johnson), „cel mai prost actor” (Jamie Dornan) şi „cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson şi Jamie Dornan).

„Fantastic Four” a primit şi premiul pentru „cel mai prost regizor” (Josh Trank).

Sylvester Stallone a fost „distins” în cadrul ediţiei din acest an a galei premiilor Zmeura de Aur. Acesta a primit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Sylvester Stallone este nominalizat la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, la ediţia din acest an a premiilor Oscar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS