Ziua Internațională a Zăpezii, sărbătorită pe Transalpina (AUDIO)

La-munte-iarna-pe-schiuri-paravion

Dacă ne uităm pe prognoza meteo, vedem că se anunță un weekend veritabil de iarnă, în care va ninge în aproape toată țara. Prin urmare, este perfect dacă plănuiți să mergeți la schi.

Weekend-ul acesta aveți un motiv în plus să mergeți pe domeniul schiabil Transalpina pentru că acolo va fi sărbătorită Ziua Internațională a Zăpezii.

World Snow Day este celebrată în zeci de mii de stațiuni de schi din toată lumea pe data de 17 ianuarie.

La Ski Resort Transalpina vor fi foarte multe concursuri pe pârtie și nu numai, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, a precizat Ramona Fodor, director de marketing al resortului.

Domeniul schiabil Transalpina este relativ nou – se schiază aici de doar 4 ani. Calitatea celor cinci pârtii și sistemul modern de instalații au făcut ca acesta să fie comparat cu stațiunile din Austria.

De altfel, anul trecut, acest lucru a fost certificat și de un reprezentant al Federației Internaționale de Ski.

În ceea ce privește cazarea, locurile pentru turiști sunt încă insuficiente. Însă, vizitatorii pot alege unul dintre locurile de cazare din Petroșani sau Voineasa.

Accesul pe Transalpina Ski Resort:

 

Dacă porniți din București, atunci mergeți spre Pitești, Râmnicu Vâlcea, Brezoi și de acolo spre Voineasa și Ski Resort TransAlpina. Dacă se pleacă din vestul țării, atunci din Petroșani mai sunt încă 35 de kilometri până la această destinație.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

735x200 paravion